... z orzechami włoskimi, polana jogurtem naturalnym wymieszanym z cynamonem i miodem.
Smacznego !
Składniki:
- 2-3 łodygi selera naciowego
- pół zielonego jabłka
- garść orzechów włoskich
- 1 pomarańcz
- pół szklanki jogurtu naturalnego
- łyżka cynamonu
- miód
Przygotowanie:
Pokrojony seler naciowy rumienimy na patelni, jabłko kroimy w cienkie plasterki i skrapiamy sokiem z cytryny, żeby nie ściemniały. Pomarańcz kroimy w kostkę. Jogurt naturalny mieszamy z cynamonem i miodem. Wszystko łączymy i dodajemy posiekane orzechy włoskie.
Smacznego !
P.B
Dzięki za super przepis, zrobiłam na lekką kolację... i nie wiem, kiedy cała zniknęła:D
OdpowiedzUsuńcieszę się, że smakowała;)
Usuńu mnie jeszcze nie zniknęła... bo cały półmisek zrobiłam tylko dla siebie ! :P
no ja też...
Usuńo, bardzo fajna <3
OdpowiedzUsuńja lubię czasami pochrupać selera naciowego ale solo :P surówki raczej robię z korzenia selera. Akurat dzisiaj kupiłam naciowego, więc jutro na drugie śniadanie zrobię sobie podobną, dzięki za przepis :)))