Składniki:
-4 pędy rabarbaru
-2 marchewki
-1 cebula
-przyprawy: kurkuma,imbir,papryka czerwona ostra
-100ml bulionu
-pestki dyni
Wykonanie:
Rabarbar myjemy i odcinamy końcówki. Kroimy na mniejsze kawałki. Cebulę i marchew obieramy i wszystkie warzywa gotujemy ok. 20min. w niesolonej! wodzie.Gdy warzywa zmiękną, wylewamy wodę i łączymy wszystko z bulionem. Blendujemy i przyprawiamy. Dekorujemy pestkami.
Smacznego!:)
#Kamila
-4 pędy rabarbaru
-2 marchewki
-1 cebula
-przyprawy: kurkuma,imbir,papryka czerwona ostra
-100ml bulionu
-pestki dyni
Wykonanie:
Rabarbar myjemy i odcinamy końcówki. Kroimy na mniejsze kawałki. Cebulę i marchew obieramy i wszystkie warzywa gotujemy ok. 20min. w niesolonej! wodzie.Gdy warzywa zmiękną, wylewamy wodę i łączymy wszystko z bulionem. Blendujemy i przyprawiamy. Dekorujemy pestkami.
Smacznego!:)
#Kamila
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz