poniedziałek, 19 maja 2014

Krótka relacja z Restaurant Day - 17.05 - hostel Poco Loco w Poznaniu

Oficjalnie chciałybyśmy ogromnie podziękować wszystkim, którzy byli z nami na Restaurant Day-17 maja w hostelu Poco Loco w Poznaniu. Ogromną przyjemność sprawiło nam przygotowanie dla Was smakołyków. Na pewno nie zabraknie nas na kolejnej edycji Restaurant Day !



Szczególne podziękowania za wszelką pomoc dla Marty P. i Madzi - ekstra dałyście radę;) Również dziękujemy za wszystko Marcie K. i Pawłowi, bez Was byłoby ciężko.



Dziękujemy również dziewczynom ze Śniadania nad Wartą oraz Oli z Colorssoffoood, których stoły były tak samo syto zastawione.

A kogo nie było z nami - niech żałuję ! Ale poniżej odrobina fotorelacji  jak wspaniale się bawiłyśmy ;)



Co pojawiło się u nas? Na przystawkę 4 rodzaje bruchetty z domowym pesto, tapenadą, pastą z mascarpone i gorgonzolą oraz salsą pomidorową. Dodatkowo mogliście skosztować wytrawnych muffinów z suszonymi pomidorami, oliwkami, kaparami i szynką szwarcwaldzką. Na danie główne serwowałyśmy zielone szparagi zapiekane w cieście francuskim z szynką i serem, przepyszne tortille oraz dwa rodzaje wiosennych sałatek z kalafiorem i rzodkiewką oraz druga z brokułem i boczkiem.
Ucztę zakończyłyśmy dwoma rodzajami sernika z malinami,ciastem marchewkowym, ciastem z rabarbarem i kruszonką oraz goframi z bitą śmietaną i truskawkami. Mam nadzieję, że niczego nie pominęłam ;)

A dla spragnionych witamin serwowałyśmy świeżo wyciskane soki !

Było świeżo, zdrowo i smacznie :)





#JustEatMe

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz